Fermentering workshop



Dato: 20-10-2019 Slutter: 20-10-2019

20. oktober 2019 // Fermentering er en ældgammel metode til at udvikle smag, konservere uden kemi, forædle grøntsagerne og mindske madspild. Lad børn eller børnebørn være med til at skrælle, snitte, rive og massere grøntsager ved denne familievenlige workshop. Vi har alle redskaber, ingredienser samt glas parat til dig

Der er masser af praktisk arbejde og meget lidt teori. Der udleveres grøntsager m.v. til alle og man skal forvente, at man kan lave 2-3 glas.

Sted: Væksthuset i Geografisk Have
Tidspunkt: kl. 13.00 & 15.00

Pris: 50 kr. pr. person. Børn under 10 år er gratis og der kan max. være 1 barn pr. voksen. Børn under 15 år skal være ifølge med en voksen.
Tilmelding: På dagen.
Max. deltagerantal: 15 personer, incl. børn (“først-til-mølle-princippet”)

Underviser, Birgit Brink Lorenz, der har fermenteret i 30 år og er en rutineret underviser.

Havens Café Lykkefund er åben alle weekender i oktober og alle hverdage i efterårsferien.

Læs mere her